Supergelukkig met jezelf (individueel)

Ben je gelukkig met wie je bent?

Soms lopen we ons eigen geluk gewoon letterlijk voorbij.

De ratrace, de kinderen, al dat moeten. Het doet ons voorbijgaan aan wat we echt willen en nodig hebben om geukkig te zijn. En dat allemaal op automatische piloot.

Iedereen wil wel iets van je.
Maar wat wil je nu zelf nog? Heb je dat nog helder in je hoofd? En voel je dat nog ergens in je buik?

Vaak raken we dat kwijt en gaan we in ons hoofd zitten. We worden er ongelukkig van.
Klaar om terug in te zoomen op enkel jezelf weer even op nummer 1 te zetten.
Want daar wordt iedereen rondom je uiteindelijk beter van.

ondernemen intelligentie emotionele

Praktisch? 

Waar en wanneer?

 • Ons eerste gesprek (1,5u) gaat door in Coachingpraktijk De Alverberg te Hasselt. Hier gaan we samen kennismaken en je huidige situatie verkennen. Hier gaan we meteen je probleem vastpakken en je behoeften vooropstellen. Ik zorg ervoor dat deze duidelijk voor je worden aan de hand van enkele creatieve en visuele oefeningen tijdens ons eerste gesprek. Ik ga meteen naar de diepte, zonder oordeel. Ik wil er altijd voor zorgen dat we zo snel mogelijk tot een betere versie van jezelf kunnen komen. Na deze sessie krijg je een opdrachtje mee naar huis en je gaat al goed voelen dat het proces van bekomen wat je wil, is begonnen.

  Onze tweede sessie is een Wandersessie in de bossen of in een natuurgebied in Limburg. This is it. Hier laten we de natuur voor je werken en mee duidelijk krijgen hoe je je plek beter kan innemen en wat je te doen staat. Wees voorbereid op magisch werk! Op onze tocht is er water en fruit voorzien en je zorgt best voor stevige wandelschoenen en een regenjasje. We trekken er in de ochtend samen op uit (2u).

  Onze derde sessie mag je zelf invullen naar keuze: ofwel hebben we deze in de praktijk, ofwel zien we mekaar teurg voor een wandersessie. Wedden dat je opnieuw voor een creatieve sessie in de natuur  kiest?
   

Wanneer is dit coachingsprogramma iets voor jou?

- je zit al langer vast in een thema en je raakt er maar niet uit

- je wil iemand die echt diep naar je luistert en je niet veroordeelt

- je staat open voor intuïtieve en creatieve oefeningen in de natuur

- je wil meer in contact komen met je eigen behoeften en grenzen

- je wil terug in je kracht komen op een wonderlijke manier

- je voelt dat je klaar bent om deze keer echt het roer om te gooien

- je voelt dat je aan het veranderen bent en je wil ondersteuning

- je wil weten wat je te doen staat in je persoonlijke situatie


Je investering?

 • 'Supergelukkig met jezelf is een kort coachingsprogramma van 2 sessies, waarvan één sessie in de coachingpraktijk plaatsvindt en één sessie in een bos of natuurgebied in Limburg. Je investeert 397 euro in jezelf en in persoonlijke ontwikkeling. Je geeft er jezelf en een betere toekomst alle kansen mee , tesamen met een coach die alle aandacht aan jou zal geven en aan je verhaal. Je zal geholpen worden in het vinden van de kracht en de nodige inzichten om het roer om te gooien op weg naar een gelukkige toekomst.

  Natuurlijk ben je na dit traject ook nog welkom voor verdere begeleiding. Veel van mijn klanten komen regelmatig terug. Ik help je dan graag verder aan een interessant tarief.
   

 • Wil je ook leren van andere vrouwen? Je kan ook deelnemen aan individuele coaching in groep. De feedback, herkenning en steun van andere vrouwen is zeer krachtig en enorm transformerend. Kijk bij 'natuurcoaching voor gelukkige vrouwen' voor de eerstkomende data. Vermits we slechts 3 deelnemers per groep toelaten kan er een wachttijd zijn.


Elk gesprek is betaalbaar vooraf via overschrijving of contact ter plaatse.
Zo kan je op elk moment pauzeren.
Niets moet en alles is bespreekbaar.
Een intakegesprek is gratis, duurt 30minuten en kan doorgaans binnen de 5 werkdagen worden ingepland.  

zinvol ondernemen handdruk