Supergelukkige vrouw (natuurcoaching in kleine groep)

 

 

Tijdens deze dag staan we stil bij je zoektocht en persoonlijke proces naar gelukkig zijn: in je werk, in je relatie(s), met jezelf of in je gezin.

 

Jouw persoonlijke geluk, wat je daarin tegenhoudt en wat je te doet staat, staat vandaag centraal, op een heel rustgevende en warme, ondersteunende manier.


In mijn coachingssessies zet ik verschillende coachingtechnieken die je duidelijkheid zullen brengen over je persoonlijke situatie. In mijn begeleiding help ik je om terug in contact te komen met wie je werkelijk bent diep vanbinnen en wat jou gelukkig maakt. Ik begeleid je als coach doorheen deze zoektocht.

Ik gebruik daarbij de kracht van de natuur, om tot de kern van je probleem en tot de oplossing te komen. Er ontstaat een bijzonder proces om duidelijkheid te brengen en toont je wat je te doen staat. Eens we afgestemd zijn, opent zich een magische wereld. De natuur toont ons veel meer dan we met het blote oog kunnen zien. In de volle natuur, ver weg van alle drukte, daar gaat het leven nog haar natuurlijk weg, zonder complexen en in alle eenvoud en pracht. In de drukte van ons menselijk bestaan raken we soms ver weg van onze intuïtie en innerlijk weten. In onze wandercoachings kom je terug tot je eigen kern en tot je eigen kracht. Dat is een heel bijzonder proces en in de bossen gaat het bijna vanzelf. Het vraagt enkel vertrouwen om het toe te laten en je zal zien dat er zich een magische wereld opent voor je ogen.

 

We doen verschillende die jou en de andere deelnemers antwoorden zullen brengen. Niet enkel ikzelf als coach zal vandaag jou mentor zijn. Je zal ook van de andere deelnemers feedback krijgen. Dit maakt het proces des te krachtiger.
Dit alles gebeurt in veiligheid en vertrouwen.

 

dsds

Praktisch? 

In deze natuurcoaching trek je voor een volledige dag samen met mij en maximum 3 andere deelnemers een prachtig bos of natuurgebied in. We starten deze dag al heel vroeg in de ochtend bij het ontwaken. Na een klein, gezond ontbijt stappen we bij het ochtendgloren samen de bossen in.

De headlights van deze dag?

  • Deze dag natuurcoaching omvat 1 volledige dag individuele coaching in een kleine groep van maximum 3 andere deelnemers. Het thema van elke deelnemer staat centraal in de groep en er zijn hiervoor 2 individuele coachings en 2 groepscoachings. Elke coachoefening draagt bij aan jouw thema.

  • Ontbijt, lunch, koffie en water is inbegrepen

  • We worden vergezeld door Els, die eveneens coach is, en ons bijstaat voor de catering en voor praktische ondersteuning.

intervisie