Missie & visie

Carrière & businesscoach voor ondernemers in verandering 

Als carrièrecoach begeleidde ik reeds vele zelfstandigen, bedrijfsleiders en ondernemers op belangrijke schakelmomenten: bij het opstarten, uitbouwen, heroriënteren of managen van hun (groei)bedrijf. Hiervoor ontwikkelde ik de methodiek 4D-ondernemen, die geworteld is vanuit mijn ruime en brede ervaring in het werken met ondernemers op kantelpunten in tijden van verandering. 

Het uitgangspunt? Ondernemen in de 21e eeuw is geen kwestie van geluk. Het is een kwestie van EQ inzetten, over de juiste ondernemerscompetenties beschikken, een passende bedrijfsstrategie en relevant zijn binnen de maatschappij. Ondernemers dienen een 4 dimensionele visie op hun ondernemerschap te ontwikkelen, zodat ze de juiste beslissingen kunnen nemen bij uitdagingen en veranderingen en daaraan de beste aanpak en strategie kunnen koppelen. Enkel dan kan het ondernemerschap  een duurzame carrièrekeuze zijn en hun bedrijf uitgroeien tot een persoonlijk succes.

Mijn missie: het individueel ondernemerschap versterken als een zinvolle en duurzame carrièrekeuze in Vlaanderen 

Uw visie op ondernemen verbreden naar een persoonlijke succesvolle aanpak in een tijdperk vol veranderingen. Dat, en vooral u als ondernemer, staat centraal tijdens onze sessies.

Door echt te luisteren en u als ondernemer te begeleiden in het maken van de juiste fundamentele keuzes en beslissingen maken we uw bedrijf en strategie tesamen krachtiger. Zodat u alle kansen krijgt om uw rol in onze samenleving te kunnen en blijven spelen. We doen dit vanuit het breder belang om ondernemers te versterken en ondersteunen, als scheppers van welvaart voor de hele samenleving. 

missie visie ondernemen coaching loopbaancheques