Over Kelly

In sneltreinvaart

- Opleiding: Bedrijfsmanagement: fiscale wetenschappen (PxL), Maatschappelijk werk & (bedrijfs)psychologische begeleiding (KHLeuven), Managementopleiding Strategy (Vlerick Business School)
- Geaccrediteerd prof. coach gespecialiseerd in ondernemerschap & EQ
- Ontwikkelde de methodieken 4D-Ondernemen en 4D-Intervisie voor beroepsfederaties

Haar carrièreontwikkeling is allesbehalve éénzijdig geweest. En het is net dat aspect, dat haar profiel zo uniek maakt.  Als boekhouder-fiscaliste ontwikkelde zij als snel een sterke interesse in gedragspatronen van mensen, bedrijven en organisaties. 'Waarom gaan de zaken soms goed en loopt het in sommige bedrijven zo grondig fout' was de centrale onderzoeksvraag waardoor zij steeds gedreven werd.

Patronen van mensen leren begrijpen

Om gedragspatronen van mensen te leren begrijpen bouwde zij 10 jaar professionele ervaring op als casemanager binnen de maatschappelijke hulpverlening. Daar leerde zij haar cliënten om een groeimindset in te zetten en was zij budgetbeheerder voor cliënten in faillissement of schuldbemiddeling. In 2010 startte zij haar coachopleiding aan het Ontwikkelingsinstituut, School voor NLP om mensen en processen in een andere richting te helpen krijgen. 

Bedrijfsprocessen & managementmodellen

In 2011 ging zij een samenwerking aan met Zenitor en verdiepte zich in ondernemerschap om bedrijfsprocessen beter te begrijpen. Als carrière- en businesscoach begeleidde zij de voorbije jaren vele zelfstandigen, bedrijfsleiders en ondernemers in opdracht van Zenitor, Unizo, Zenito, Syntra Vlaanderen en Dyzo. Kelly ontwikkelde een sterke competentie in 'coaching' en een gespecialiseerde kennis in emotionele intelligentie en ondernemen in een steeds sneller veranderende wereld.

Patronen in ondernemerschap helpen ombuigen 

Zij ontving een erkenning van de Vlaamse Overheid voor haar ervaring als carrièrecoach voor ondernemers. Haar inzichten van de voorbije jaren bundelde zij o.a. in de methodiek vierdimensioneel ondernemen: een allesomvattende visie en strategie rond ondernemen in tijden van verandering. 

Sedert 2018 werkt zij onafhankelijk verder onder eigen vlag, om haar missie nog beter te kunnen uitdragen.

Kelly Esseldeurs