Zinvolle Testimonials

Tim Van Laere – Zaakvoerder Sophior bvba

Tim Van Laere – Zaakvoerder Sophior bvba

"I've had several business occasions where I came into contact with Kelly's skills and found the interaction to be very refreshing and pleasant.

Besides having healthy drive, entrepreneurial mind and a natural ability to see and manage processes in complex environments, she has great psychological insight. This insight helps bridge the business side of her work with the personal. She has a talent of formulating targets, plotting a road-map and engage people around her to realize the goals she commits to."

Guy Peeters, zaakvoerder Terrago bvba

Guy Peeters, zaakvoerder Terrago bvba

"Het is een plezier om met Kelly samen te werken. Ze is een fantastische businesscoach. Ze weet met haar sociale vaardigheden en haar ondernemerstalent en zakelijk inzicht de juiste snaren te raken en al snel tot de essentie te komen in jouw eigen groeitraject. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en heeft mij geholpen om mijn eigen rol als ondernemer te kunnen boosten. Ze is een echte professional."

Johan Hanne – Zaakvoerder Taxteam BVBA

Als bestuurders van Taxteam hebben we zeer positieve ervaringen gehad met Kelly Esseldeurs, die gegarandeerd hun vruchten zullen opbrengen. Zij kent de uitdagingen die zich aankondigen in de boekhoudsector en kon de problematiek van het kantoor in kwestie aanvoelen, heeft een luisterend oor en wist de juiste vragen te stellen op het juiste moment. Ze deed ons nadenken en bijsturen met ons kantoor, zowel in concrete, tactische zin als met het nemen van theoretische, strategische beslissingen. Zij is een meerwaarde voor elke bestuurder.

Edwin Bollen – CEO CLB ICT&Hosting

Edwin Bollen – CEO CLB ICT&Hosting

"Ik heb Kelly leren kennen op een moment dat ik het als zaakvoerder van een groeibedrijf allemaal niet meer zo helder zag. Zowel ikzelf als mijn organisatie zaten op een kantelpunt. Ik had veel vragen en nog meer twijfels. Net op het moment dat ik er aan dacht om mezelf terug een meer uitvoerende rol binnen de organisatie toe te kennen, ben ik bij Kelly terecht gekomen. Kelly heeft mij enorm geholpen in mijn persoonlijk groeitraject en zij was/is een objectieve sparringpartner bij het uittekenen van onze bedrijfsstrategie. Ik heb veel opgestoken tijdens onze gesprekken en zij heeft mij vooral veel geleerd over mezelf!

Een absolute aanrader!"

Koen Henderickx – Zaakvoerder Easycopters – Drone solutions

Koen Henderickx – Zaakvoerder Easycopters – Drone solutions

“Op een bepaald moment in mijn carrière had ik het gevoel dat ik me had vastgereden in een bepaald beroep en kennisgebied en was me ervan bewust dat ik dit niet lang meer ging volhouden. Kelly gaf me de nodige inzichten en de kracht die ik nodig had om van koers te veranderen.”

Shana Dupont – Zaakvoerder FERMarchitectuur

Shana Dupont – Zaakvoerder FERMarchitectuur  

“Dankzij Kelly heb ik ik in een periode van enkele maanden een visie ontwikkeld waar ik met mijn kantoor naartoe wil. Ik ben me, dankzij haar stimulerende aanpak, erg bewust geworden van wie ik ben als professional, waar mijn kantoor voor staat en welke klanten bij mijn traject het beste aansluiten. Kelly hielp mij eveneens met het adviseren van concrete stappen hoe ik dit traject kon verwezenlijken. Zij heeft mijn weg uitgestippeld, en gaf mij het zelfvertrouwen om die weg te bewandelen. Daarvoor ben ik haar erg dankbaar. ” 

Géraldine Eechaudt – Zaakvoerder De Sladerij

Géraldine Eechaudt – Zaakvoerder De Sladerij 

“Ik leerde Kelly kennen tijdens mijn prille dagen als onderneemster tijdens een netwerkevent. Vanaf de eerste kennismaking voelde ik mij bij Kelly zeer comfortabel. Mijn zelfreflectie werd ontwikkeld, mijn visie over de zaak, mijn aanpak in het ondernemerschap. Na elk gesprek kwam ik boordevol goesting thuis om mijn plannen verder uit te bouwen. Kelly heeft een zeer goede aanpak in haar coaching en wil haar via deze weg nogmaals bedanken.”

Hans Cnops – Zaakvoerder Portland Lighthouse bvba

Hans Cnops – Zaakvoerder Portland Lighthouse bvba

“Kelly is een fantastische coach! Haar enthousiaste aanpak zorgt niet alleen voor een vooruitgang maar ook voor ontwikkeling van de eigen persoonlijkheid en zelfsturing.” 

Tom Toelen & Ariane Peeters – Zaakvoerders Bedrijfsklussen bvba

Tom Toelen & Ariane Peeters – Zaakvoerders Bedrijfsklussen bvba

”Als startende ondernemers zaten we met zeer veel vragen en onzekerheid! Kelly heeft ons de nodige inzichten aangeboden om te groeien én met het nodige zelfvertrouwen verder te bouwen aan onze zaak! Het was een zeer boeiende en aangename ervaring!”